Jucătorii de tenis de masă constănțeni, medaliați la turneul din Cipru

293
Jucătorii de tenis de masă constănțeni, medaliați  la turneul din Cipru - jucatorii-1539789047.jpg

Articole de la același autor

Tenisul de masă constănțean s-a întors victorios din Cipru, acolo unde s-a desfășurat un puternic turneu internațional ce a aliniat la start sportivi din Turcia, Ucraina, Germania, Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Cipru și România.

Sportivii de la LPS "Nicolae Rotaru", pregătiți de Viorel Filimon, Iulia Caragea și Daniela Micu, au cucerit nu mai puțin de nouă medalii: aur la echipe - Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Denisa Urîtu, Claudia Caragea; aur la simplu fete - Elena Zaharia; aur la dublu feminin - Elena Zaharia și Camelia Mitrofan; argint - echipa masculină (Emir Culpedin, Daniel Manu, Alexandru Amzu și Mihail Caminschi); argint la simplu feminin - Denisa Urîtu; bronz la dublu masculin - Emir Culpedin și Alexandru Amzu; bronz la dublu feminin - Denisa Urîtu și Claudia Caragea; bronz la simplu masculin - Emir Culpedin; bronz la simplu feminin - Camelia Mitrofan.

v v v

Comitetul de evaluare al Federației Europene de Tenis de Masă a desemnat cei mai valoroși 12 jucători și jucătoare de pe bătrânul continent, ce vor face parte din programul EuroTalent U13 sezonul viitor. Printre aceștia, se găsesc și două sportive din Constanța, Bianca Meiroșu și Ioana Băiașu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5757 secunde