Judo. Echipa feminină a României, locul 7 la Europenele de juniori de la București

59
Judo. Echipa feminină a României, locul 7 la Europenele de juniori de la București - imageresize-1411327123.jpg

Articole recomandate

România a ocupat locul 7 în întrecerea feminină pe echipe, azi, la Campionatele Europene de judo pentru juniori de la București, găzduite de Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu''.


În primul tur, România a învins Ucraina, dar a pierdut în sferturile de finală în fața Germaniei. În recalificări, tricolorele au cedat în fața Marii Britanii. Croația și-a adjudecat aurul, argintul a revenit Franței, în timp ce medaliile de bronz au fost câștigate de Rusia și Italia.

La masculin, România a fost învinsă în primul tur de Rusia. Aurul a revenit Georgiei, victorioasă în finala cu Ucraina. Franța și Germania au luat medaliile de bronz.

La Europenele de la București juniorii români au cucerit două medalii, ambele la individual, argint prin Alexandra Pop (48 kg) și bronz prin Alexandru Constantin Raicu (73 kg). Obiectivul României, care a participat cu 20 de sportivi la Europenele de juniori, era cucerirea a trei medalii. În total au participat 409 sportivi din 40 de țări, 241 la masculin și 168 la feminin, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7498 secunde