Judo / MEDALII DE AUR: Violeta Dumitru și Costel Dănculea, premiați la Cupa Europei, de la Celje

101
Judo / MEDALII DE AUR: Violeta Dumitru și Costel Dănculea, premiați la Cupa Europei, de la Celje - 51bd9809b5650-1371397770.jpg

Articole recomandate

Sportivii Violeta Dumitru și Costel Dănculea au câștigat medaliile de aur ale categoriilor 48 și, respectiv 73 de kilograme, la Cupa Europei, de la Celje (Slovenia), care se încheie duminică. Violeta Dumitru a câștigat grupa B, după victorii în fața Renatei Kiss (Ungaria) și a Annei Bartole (Italia), iar în semifinale a trecut și de sportiva franceză Vaugarny Melodie. În finală, Dumitru s-a impus în lupta cu Katharina Menz (Germania), cucerind medalia de aur a categoriei 48 de kilograme.




La categoria 52 de kilograme, Roxana Ioanca a fost învinsă în primul tur al grupai A, de rusoaica Anastasia Kovalenko. La masculin, Costel Dănculea a avut un parcurs similar cu al Violetei Dumitru. El a câștigat grupa B a categoriei 73 de kilograme, trecând de Dominik Sommer (Elveția), Alfredo Mezzadra (Italia), Joery Biekmann (Olanda) și Stefan Friedrich. În semifinale, Dănculea l-a învins pe Christopher Voelk (Germania), iar în finală a trecut de Felix Galuaev (Rusia), câștigând medalia de aur.


La aceeași categorie, Dan Fâșie a fost eliminat în turul trei de slovenul Rok Draksici. Gheorghe Bodîrlău a pierdut și el în turul trei al categoriei 81 de kilograme, în fața francezului Guillame Riou, iar în recalificări a fost depășit în prima luptă de austriacul Christian Zachar. Remus Lazea a evoluat în grupa D, dar după o primă victorie, în fața britanicului Dru Oakes, a fost eliminat de ungurul Martin Vegvari, scrie Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8501 secunde