Junioarele și cadetele României pleacă la Euro de la Constanța

351
Junioarele și cadetele României pleacă la Euro de la Constanța - cb3c4b398451886d42bcf2fcccfb3ec0.jpg
Cele două loturi naționale de tenis de masă efectuează pe litoral ultima parte a pregătirii pentru întrecerea continentală din Cehia.

Campionatul European de cadeți și juniori la tenis de masă se desfășoară în Cehia, la Praga, între 9 și 19 iulie. Cele patru loturi naționale ale României se găsesc pe ultima sută de metri a pregătirii, iar două dintre ele, cele de junioare și de cadete, se vor afla, între 28 iunie și 7 iulie, în cantonament la Constanța, de unde vor pleca direct spre Cehia.
La Europene, Constanța va fi reprezentată de trei sportivi de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul: Cristina Hârâci și Ana-Maria Sebe (la junioare) și Lucian Munteanu (la juniori). Acesta din urmă va efectua cantonamentul final la Bistrița. Antrenoarea lotului de junioare este și ea constănțeancă, Liliana Sebe.
Pe lângă Hârâci și Sebe, la Constanța se vor mai pregăti Camelia Poștoacă (CS Pristavu Câmpulung) și Andrada Vincze (CSM Armătura Zalău), celelalte două selecționate în lotul de junioare. Cadetele care vor veni pe litoral sunt Bernadette Szocs (CSM Bistrița), Larisa Magyarosi (CSM Bistrița), Irina Ciobanu (CSS LPS Slatina) și Roxana Istrate (CSM LPS RER Buzău).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9288 secunde