Juniorii A de la Farul au ratat semifinalele Naționalelor

521
Echipa de juniori A de la FC Farul (fotbaliști născuți în anul 1990 și mai tineri) a ratat, ieri, calificarea în semifinalele Campionatului Național, după ce a pierdut, la București, 1-5 (0-0) cu Dinamo, finala fazei zonale.
Antrenorul Farului, Dumitru Antonescu, a contestat arbitrajul, după ce "marinarii" mici nu au primit un penalty în prima repriză (minutul 5), fază la care trebuia dictată și o eliminare în rândul dinamoviștilor. Tot în prima repriză, Farul a avut și o bară. În partea secundă, după ce gazdele (meciul s-a jucat pe stadionul "Dinamo") s-au dis-tanțat la 2-0, constănțenii au căzut. Golul de onoare al Farului a fost marcat de Uche (la 4-0).
"Dacă ni se permitea să-i folosim pe Alibec, Matei, Fatai și Vlad Neagu, alta era situația", a declarat, pentru "Cuget Liber", Antonescu.
A doua echipă de juniori republicani a Farului, B (1992 și mai tineri, antrenor - Eugen Șovăilă), începe, astăzi, la Pitești, de la ora 9, faza zonală, tot contra lui Dinamo. Al doilea adversar din grupă e FC Argeș, care, ieri, a trecut cu 2-1 de "câinii roșii" și care joacă cu Farul mâine, de la ora 11,45.
Șovăilă îl va putea folosi la Pitești și pe unul dintre fotbaliștii care au evoluat pentru Farul A la București, stoperul Florentin Tudorache.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iunie 2009
Stire din Sport : A fi sau a nu fi în Liga 1
Pagina a fost generata in 0.4203 secunde