Juniorii Academiei Hagi au impresionat în turneul din Olanda

436
Juniorii Academiei Hagi au impresionat în turneul din Olanda - viitorul-1330712240.jpg
Echipa U18 a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" a încheiat cu un nou succes turneul la care a participat în Olanda.
După victoria cu AZ Alkmaar (1-0) și remiza cu echipa similară a lui PSV Eindhoven (1-1), jucătorii pregătiți de Cristian Cămui au învins, în ultimul meci susținut în Țara lalelelor, scor 2-1 (1-0), pe FC Volendam.
Constănțenii au intrat cu avantaj minim la pauză grație reușitei lui Gabriel Iancu. După pauză, Academia Hagi și-a dublat avantajul prin mezinul echipei, Andrei Ludușan (15 ani), iar scorul final avea să fie 2-1 pentru constănțeni, FC Volendam reducând din handicap în ultimul sfert de oră.
Antrenorul Cristian Cămui a folosit următoarea echipă: repriza I: Șerban, Bălașa, Țîru, Puțanu, Mitache, Nikolov, Vasile, Vînă, Iancu, Păiuș, Ciochină; repriza a II-a: Hînțăscu, Nikolov, Hodorogea, Boitoș, Ciurea, Gheorghe, Vasile (min. 60 Ghenciu), Mihai, Tănase, Târnovan (min. 80, Rogoveanu), Ludușan.
"A fost un meci bun, în care s-a resimțit puțin și oboseala, mai ales că echipa a efectuat și un antrenament în dimineața partidei. A fost un meci cu multe reușite, însă care ne-a ajutat să ne dăm seama că mai avem lucruri de pus la punct. Jucătorii s-au manifestat bine și foarte bine în condițiile unor adversari dificili, bine pregătiți fizic și tactic, cum sunt cei din fotbalul olandez", a declarat directorul tehnic al Academiei Hagi, Lucian Burchel.

Două grupe de juniori ale Academiei Hagi vor susține, în acest week-end, meciuri de verificare în Bulgaria. Echipele de juniori născuți în 1999 și 2002 ale clubului constănțean vor evolua contra formațiilor similare ale clubului Izida Dobrici. Ambele meciuri vor avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.
Confruntările dintre Izida Dobrici și Academia Hagi fac parte din manifestările prilejuite de ziua națională a Bulgariei, din 3 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Februarie 2012
Stire din Sport : "FC Farul nu mă mai reprezintă!"
Pagina a fost generata in 0.5225 secunde