Fotbal / FC Farul - Callatis Mangalia 2-0, în meci amical (GALERIE FOTO)

970
8
FC Farul a învins pe Callatis Mangalia, scor 2-0, într-un meci amical disputat pe terenul secund al complexului din strada Primăverii.
Golurile Farului au fost marcate de Robert Neagoe (min. 5) și Adrian Pătulea (min. 75).
FC Farul: repriza I: Toma, Călin, Stegaru, Sipovic, D. Eze, Nicola Berti, S. Paraschiv, E. Amet, Miron, R. Neagoe, Vali Badea; repriza a II-a: Curcă, Nițescu, Dobre, Sandu, Sascău, A. Neagoe, I. Pană, Buzea, Husein, Ivanovici, Pătulea.


Comentează știrea

Ratza
4 martie 2012
....

Nedelcule ai bagat bilete la meci ? Ca doar asa mai faci si tu un ban saracie ; esti cel mai jalnic patron pe care la avut Farul pana in ziua de azi. Besi de la Farul bisnitzarule , dute lasa echipa asta. Pleca Nedelcu, Pleaca Nedelcu Lasa`ne Nedelculeeeee

ANONIMUS
4 martie 2012
Doar Viitorul va conta. Farul a apus de mult.

Academia Viitorul este o palma data blatistilor din fotbalul romanesc. De aceea Hagi este invidiat si de multe ori blamat pentru ceea ce face !!! Si, da , mereu ceea ce depinde de el o sa-i iasa ! A spus un mare adevar prin asta. Abia astept sa vad echiapa Viitorul in duelurile internationale.Cu liga miticilor , sandeilor, pitzurciloor si altor celebritati din carpati nu poti sa joci fotbal adevarat.. Fortza Viitorul ... Farule vb goale la voi

gigi
4 martie 2012
Pt Nedelcu

giani sa l pupi in fund pe sica de la melody pt ca el a vorbit cu curca sa vina la pt ca este finul lui,si a vorbit si cu gigi becali sa trimita pe badea si paraschiv la faru .L`ati vazut sica cu becali in deplasari cu tea sponte , poate pina incepe campionatul o sa fie patron, ca giani merge cu mila la consiliul judetean , se baga in seama si viorel farcas de la urbanism , bafta Nedelcule , sclavule, patron de 3 lei si un covrig

giogini
4 martie 2012
Pt Farul

pe marian diaconescu nu l mai vad , saracul de cind a venit la fc farul tot cu geaca aia crem este la bagat in curbe nedelcu , si acum este lica dar asta este bagat la banci rau de tot cu sala eden . asta este ,pacat de orasul asta nu avem o echipa , clujul are 2 echipe . toti bani care se dau la fc farul de la barosani se duc la restantieri cum este schiopu barbone pascovici saracu lupu la prins cu fier viechi la un centru .

george
4 martie 2012
Pt Sorin seful galeriei de pustanimoldovenilor

Ma intreb Sorine: De ce oare trebuie sa tii cu FARUL doar daca iei bani de la club? FARUL NU are nici o obligatie fata de nimeni!. mai ales fatza de tine. Dute la munca si fa treaba cu galeria din pasiune , nu pt bani . Ai o varsta , ai o familie , esti penibil omule; nu stiu cum ai curajul sa`ti privesti fica , necasta dupa ce injuri pe stadion ca un golan.

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

adriano
4 martie 2012
PT NR 4

NU L MAI PLANGE TU PE MARCEL LICA CA E BAGAT LA BANCI CA OMU ARE PROPRIETETI DE CATEVA MILIOANE DE EURO SI NORMAL CA ARE SI UN CREDIT LA BANCA DA PANA UNA ALTA EL STA IN COICIU IN DITA MAI VILA SMEKERA DE 3 4 SUTE DE MII DE EURO SI ARE 2 RESTAURANTE SI L DOARE N PLA DE COM VOASTRE CARE LE DATI DE FOAME ZICETI MERSI CA A VENIT LA FARU IN MOMENTE GRELE SI A DOVEDIT CA E FARIST ADEVARAT..

f
4 martie 2012
pt nr 7

cumetre la bagat pe nepotul lui sa ia 5000 euro esti nebun , fraierul de nepot era la garda financiara la dat afara si lumea trage de neposu eram de fata cind sa discutat , la faru ne trebuie oameni cum este comanescu idu sau samara oameni puternici sau verioti nu cersetori , noroc cu soldatu de la gepeto de le mai scapa si el ceva . nu merita conducerea asta fc farul . nu sint nici cu vitorul nici cu sageata pacat de orasul asta nu mai merge cu minciuna pina nu pleaca toti antrenori de la faru cu noada turcu antonescu sovaila nu face treaba in cta , voi nu vedeti ca vine un antrenor si pleaca in 5 etape.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4268 secunde