Juniorii de la LPS, foarte buni în proba de marș

366

Articole de la același autor

Cei mai buni atleți din România s-au întrecut, zilele trecute, la Reșița, în cadrul Campionatului Național de marș pe șosea, competiție rezervată seniorilor, sportivilor de la categoria tineret, juniorilor I, II, III și copiilor I. 


Ca de fiecare dată, repre-zentanții litoralului, legitimați la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, au avut evoluții onorante, reușind să urce pe podium. Astfel, în proba de 3 kilometri marș, juniori III, Rebeca Iuliana Călin s-a clasat pe primul loc (timp 15.32), Bianca Daniela Grecu a terminat pe poziția a opta (timp 17.32), iar Oana Irina Coman a încheiat cursa pe locul 15 (timp 19.20). În clasamentul pe echipe juniori III, LPS Constanța a ocupat locul secund (timp total, 51.84). 


Trebuie subliniat și locul doi obținut de Alexandru Andrei Călin, în cursa de 10 kilometri marș a juniorilor I (timp 49:08.29), dar și locul patru bifat de Andreea Isabella Vancea în proba de 5 kilometri marș a junioarelor II (timp 28:05.38). 
Antrenorii echipei LPS "Nicolae Rotaru" Constanța sunt profesorii Gabriel Zaharia și Cătălin Ganera. 


În urma Naționalelor de la Reșița, Alexandru Călin a fost selecționat în echipa României de juniori I care va participa la Campionatul Balcanic de marș (Balcic, Bulgaria - 12 aprilie).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde