Juniorii își dispută Cupa României la tenis de masă, la Constanța

639
Juniorii își dispută Cupa României la tenis de masă, la Constanța - juniorii-1415817903.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, la Constanța, se va desfășura Cupa României la tenis de masă, pentru categoriile juniori 1 și 2. Partidele se vor juca în sala Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru". La competiție, vor participa aproximativ 200 de sportivi, care vor reprezenta cluburi de tradiție din toată țara. 


"La cadeți, e posibil să fie un număr mai mare de jucători înscriși. Sistemul de joc va fi în grupe, după care pe tablou de 32, probabil. Este posibil să vină și sportivi care se află în ultimul an de juniorat. Din Constanța, vor participa cluburile LPS și Farul și ne așteptăm la o prezență numeroasă din partea lor, dat fiind faptul că orașul nostru găzduiește competiția. La feminin, din Constanța, sigur vor fi Mihaela Plăeșu și Alina Zaharia, care au șanse la medalii. La băieți, Bogdan Postudor ar putea face o figură frumoasă. Vor veni sportivi foarte buni de la Bistrița, Slatina, care sunt pretendenți la locurile fruntașe", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Stelian Hașoti, profesor al catedrei de tenis de masă a LPS și unul dintre organizatorii competiției. 


Programul celor trei zile este următorul: vineri și sâmbătă, orele 9.00-13.00 și 16.00-20.00; duminică, 16 noiembrie, orele 9.00 - 11.00. 


Constănțeanul Cristian Pletea, multiplu medaliat național și european, nu va participa la Cupa României. El se află în pregătire pentru Campionatul Mondial. 


"Pletea nu va participa la competiție. El se află, în această perioadă, în cantonament, în Germania, alături de antrenorul Andrei Filimon, în vederea pregătirii pentru participarea la Campionatul Mondial din China, care va avea loc la începutul lunii decembrie", a adăugat antrenorul Hașoti. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.495 secunde