Juniorii Viitorului învinși la scor de forfait de juniorii de la Real Madrid (GALERIE FOTO)

345
Echipa de juniori a Academiei Hagi a încheiat pe locul 6 ediția 2012 a competiției "Pușkas Suzuki Cup", turneu U17 adresat juniorilor născuți după 1 ianuarie 1995. Luni, în ultimul meci din turneul maghiar, formația constănțeană a întâlnit formația spaniolă Real Madrid în meciul pentru locurile 5 și 6. Partida s-a încheiat cu victoria formației blanco, scor 3-0, golurile fiind marcate de Jose Francisco (min.19) și Jose Berna (min.31și 35). Constănțenii au evoluat în inferioritate numerică din min.26, atunci când portarul Nicolae a fost eliminat pentru un henț în afara careului.

Pentru Academia Hagi au evoluat:

Nicolae - Toriște, Hodorogea, Boitoș, Otei - Borcoi (7 Ghenciu; min. 26 Rotariu), Vasile, Gheorghe (min.58 Marin) - Vînă, Ludușan, Mihai (min.41 Tudoran) (antrenor. Daniel Rădulescu)

Meciul pentru locurile 3 și 4 dintre Austria Viena și Panathinaikos Atena a fost câștigat de austrieci, scor 4-3, la loviturile de departajare. În timp ce în finala mare s-au întâlnit formațiile Academiei Pușkaș (gazda turneului) și formația Honved Budapesta. Câștigătoare a ieșit în cele din urmă formația Honved, care s-a impus fără drept scor 7-0.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Sport : "Delfinii", impresionanți în bazin
Pagina a fost generata in 2.0998 secunde