Justin Ştefan spune că stadioanele sunt ţinute închise fără motiv

409
Justin Ştefan spune că stadioanele sunt ţinute închise fără motiv - secretarlpf-1612549535.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat că a solicitat din nou Ministerului Tineretului şi Sportului redeschiderea stadioanelor pentru suporteri, arenele sportive fiind ţinute închise fără motiv.

„Am solicitat Ministerului Tineretului şi Sportului să analizeze propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal de a redeschide stadioanele echipelor din Liga I la 30% din capacitate. Pentru că autorităţile au uitat pur şi simplu de stadioane şi de suporteri. Adică, s-au redeschis restaurantele, teatrele, cinematografele, se redeschid şi şcolile, şi toate acestea sunt în spaţii închise, de ce nu s-ar redeschide şi stadioanele? Pentru că pe stadioane putem avea şi un control clar al numărului de persoane care asistă la meciuri”, a declarat Ştefan.

Acesta a făcut un apel către organizaţiile suporterilor pentru a sprijini demersul Ligii Profesioniste de Fotbal:

„Eu fac şi un apel public către suporteri să vină alături de Liga Profesionistă de Fotbal, prin intermediul organizaţiilor lor pentru a susţine acest demers. Trebuie să ne organizăm, pentru că este inacceptabilă situaţia actuală. Nimănui nu îi pasă de zecile de mii de suporteri ţinuţi departe de sportul lor favorit şi cred că după un an au dreptul să revină alături de echipele favorite”, a mai spus Justin Ştefan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3749 secunde