Karate Dinamic, undă verde" pentru Europene

1213

Articole de la același autor

Sportivii de la CS Karate Dinamic Constanța care au participat la Campionatul Națio-nal FRAM-SKDUN de la Bucu-rești au obținut rezultate spectaculoase: 12 medalii de aur, șapte de argint și 11 de bronz.
Cele mai bune evoluții le-au reușit Ionuț Niculae, Ioana Ilie și Eden Veli, dubli campioni naționali, tot pe cea mai înaltă treaptă a podiumului mai urcând Amine Riza, Ștefania Dabija, Eduard Dumi-tru, Mălina Miliu, Sebastian Oancea și Fabian Păcuraru.
De asemenea, Bianca Iordache, Diana Drăghici, Andreea Ivanov, Viorel Jilcu, Mălina Miliu, Bogdan Timofticiuc și Leonard Tobescu au fost recompensați cu medalii de argint.
De pregătirea lor, s-au ocupat antrenorii Brândușa Popescu, Dana Pînzaru, Laura Popescu și Ionuț Niculae, coordonați de sensei Gabriel Popescu.
"La competiție, au participat 780 de sportivi din toată țara, concursul fiind și criteriu de selecție pentru Campionatul European de karate, programat, în perioada 2-4 aprilie, la Eger, Ungaria. Karatiștii constănțeni s-au calificat la toate grupele de vârstă pentru acest turneu. Prin rezultatele obținute, clubul nostru se menține în topul fruntaș al grupărilor de profil din România. Să sperăm acum că vom găsi fondurile necesare pentru participarea la Campionatul European, pentru că acești sportivi talentați chiar merită să cucerească laurii continentali", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Karate Dinamic, Gabriel Popescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0201 secunde