Karate: La Cupa Mickey Mouse au participat 385 de copii

99
Karate: La Cupa Mickey Mouse au participat 385 de copii - p10118351325593947-1390833313.jpg

Articole de la același autor

Nu mai puțin de 385 de copii au participat, sâmbătă, în localitatea Florești (jud. Cluj), la ediția a 11-a a Cupei Mickey Mouse, care a deschis calendarul competițional al federației Române de Karate WKC, informează Agerpres. Cei 385 de copii, cu vârste cuprinde între 6 și 14 ani, au provenit de la 21 de cluburi din țară.


''Din această primă competiție înscrisă în calendarul competițional al Federației Române de Karate WKC, aflată la a XI-a ediție, de-a lungul anilor ce au trecut s-au format actualii componenți ai lotului național FRK WKC'', a declarat Adrian Gherman, președintele clubului organizator, Hayashi Activ Florești. Gherman a mulțumit Primăriei Florești, DJTS Cluj și nu în ultimul rând conducerii FRK WKC, care an de an au făcut ca aceasta competiție să crească în valoare și competitivitate. 


FRK WKC anunță, totodată, că în perioada 7-9 februarie va avea loc un Curs de perfecționare al arbitrilor FRK WKC, eveniment care se va desfășura în orașul Cluj-Napoca și se va termina cu verificarea arbitrilor în competiția ''Cupa Napoca Junior'', prima ediție, în data de 9 februarie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3017 secunde