Dobrogea Karate Cup-Maritimo, ediția întâi

Sportivi-ambasadori ai karate-ului românesc

173
Sportivi-ambasadori ai karate-ului românesc - karate-1379874530.jpg

Articole de la același autor

Prima ediție a Dobrogea Karate Cup-Maritimo, desfășurată week-end-ul trecut, a fost un succes deosebit, atât pe plan sportiv, cât și organizatoric. Sportivi din 25 de cluburi din România au făcut spectacol, fiind adevărați ambasadori ai karate-ului românesc. 

"Publicul a venit în număr foarte mare - cred că a fost record de spectatori, deoarece pe parcursul zilei au fost mii de persoane care au urmărit cu interes competiția. Sportivii de la CS Karate Dinamic Constanța s-au clasat pe primul loc în topul cluburilor, cu 15 medalii de aur, 18 de argint și 30 de bronz, medalii de aur trecându-și în cont și cluburile Dojo București, Aiko București, Aiko Shin București, Conpet Petrolul Ploiești, Steaua București, CS Otopeni, Sportul Studențesc, Universitatea Craiova, CS Pamfil Center Botoșani, CSM Petroșani, Fudoshin Tulcea, Arsenal București sau Contact București", a declarat, pentru "Cuget Liber", președinte CS Karate Dinamic, Gabriel Popescu. 

Cu ocazia acestui eveniment, s-au consemnat două premiere în karate: pe de o parte, organizarea unei competiții într-un centru comercial, decizie care s-a dovedit benefică, și pe de altă parte, participarea într-un concurs oficial de karate a două federații FRAM -SKDUN și FRK, iar sportivii au dovedit că prietenia nu are federație, ci este ceva liber, iar orgoliile pot fi transformate în colaborare la nivel de federații, în favoarea sportivilor, a karate-ului românesc. 

"Îi felicit și pe această cale pe președintele SKDUN, Aurel Pătru, și președintele FRK, Lucian Băroiu, pentru deschiderea lor în beneficiul mișcării de karate din România. Mulțumim partenerilor noștri de la Centrul Comercial - Maritimo Constanța, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Fundației pentru promovarea sportului constănțean, Consiliului Județean și sponsorilor noștri", a mai spus Gabriel Popescu. 

Foto: Paul Alexe

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3631 secunde