Karatistele au făcut senzație la Istanbul

322
Campionatul European de Karate Shotokan pentru seniori și juniori, care s-a desfășurat la Istanbul (Turcia), a prilejuit reprezentantelor CS Farul obținerea unor rezultate foarte bune. Astfel, constănțencele au cucerit nu mai puțin de nouă medalii - trei de aur, trei de argint și trei de bronz.
La Kata - junioare, Bianca Gorun a devenit campioană continentală, iar la Kata - senioare, Ionela Hainagiu s-a clasat pe locul secund. La senioare, România a participat și cu două echipe, obținând medalia de aur (cu echipa din care a făcut parte Ionela Hainagiu) și medalia de argint (cu echipa din care au făcut parte Ioana Chelaru și Livia Cotoban.
La Kumite, sportivele de la CS Farul au înregistrat următoarele rezultate: categoria Shobu (3 IPON): Livia Cotoban - locul 1 (categ. +65 kg); Bianca Gorun - locul 2 (categ. -65 kg); Andreea Cotoban - locul 3 (categ. +65 kg); categ. WKF (8 IPON): Andreea Cotoban - locul 3 (categ. +65 kg); Andreea Cotoban, Livia Cotoban și Bianca Gorun - locul 3 (cu echipa).
Antrenorul emerit al secției de karate a CS Farul Constanța, Valerian Mușat, a declarat, pentru "Cuget Liber", că este foarte mulțumit de aceste rezultate: "A fost o competiție extrem de disputată. Fetele au obținut rezultate remarcabile și merită felicitările noastre. S-au pregătit intens și iată cu câte medalii se întorc acasă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2831 secunde