Aerobicii Farului, vedete la Europene

355
Campionatele Europene de gimnastică aerobică pentru juniori și seniori, importantă competiție care s-a desfășurat la București, au adus rezultate remarcabile pentru reprezentanții CS Farul Constanța. La seniori, s-au obținut două medalii de aur, prin Corina Constantin, la individual, și Valentin Mavrodineanu / Mircea Zamfir / Petru Tolan-Porime, la trio, și una de argint, cucerită de Corina Constantin / Andreea Bogati / Anca Surdu, la grup. De asemenea, Valentin Mavrodineanu și Andreea Bogati s-au clasat pe locul 4 la perechi, iar Mircea Zamfir a fost al șaptelea la individual.
La juniori, cei mai buni fariști au fost Bianca Gorgovan (locul 1 la grup, locul 1 la trio) și Lavinia Panaete (locul 2 la trio, locul 4 la individual, locul 5 la perechi). Antrenorii sportivilor sunt Maria Fumea și Cristiana Spînu.
Expertul sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că apreciază perfor-manțele reprezentanților clubului de pe litoral.
"Sportivii noștri au obținut rezultate foarte bune, cu un plus pentru Corina Constantin, la individual. De ase-menea, trebuie remarcată prestația Biancăi Gorgovan, de la junioare. Tot la plusuri, contabilizăm locul întâi la trio, atât la seniori, cât și la juniori. La minusuri, îl trecem pe Mircea Zamfir, de la care așteptam mai mult decât locul 7 pe care l-a obținut la individual. Mai trebuie spus că organizarea competiției, care s-a desfășurat în Capitală, la ROMEXPO, a fost foarte bună", a spus Mihăilescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Sport : "Aerobii" Farului, cei mai tari
Pagina a fost generata in 0.3231 secunde