Katharina Wick şi profesorul Paul Neagu au ajuns cu bine în Germania. Sportiva va semna în Cartea de Aur a orașului Sündern

454

Articole de la același autor

După ce au defilat în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing 2022, pilotul Andreea Grecu fiind chiar purtătorul de drapel al delegaţiei tricolore, împingătoarea Katharina Wick şi profesorul constănţean Paul Neagu, antrenorul lotului feminin olimpic de bob al României, au ajuns cu bine, miercuri, 23 februarie, în Germania, la Frankfurt. Au fost întâmpinaţi cu bucurie, iar din peisajul german nu a lipsit nici steagul României!

„Am ajuns cu bine la Frankfurt. Am fost primiți cu mult entuziasm de părinții și colegii Katherinei, din clubul de atletism.

Mâine (n.r. - joi, 24 februarie), Kathi merge la primărie să semneze în Cartea de Aur a orașului Sündern. Va fi primită şi felicitată oficial de primar.

Este o euforie amestecată cu lacrimi. Lacrimi de bucurie, că-ți revezi familia după şase luni, lacrimi că nu s-a putut mai mult, lacrimi care spun că ceea ce fetele au făcut au făcut cu suflet.

Lacrimi de nostalgie la despărțirea de Jocuri.

Într-un cuvânt, emoții pure!!!

Ceea ce s-a întâmplat nu știi niciodată dacă se mai poate întâmpla. Ce bine că în ziua de azi poți relua momentele virtual”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, profesorul Paul Neagu.

La Jocurile Olimpice de la Beijing 2022, Andreea Grecu s-a clasat pe locul 12 în proba de monobob, aceasta fiind cea mai bună performanţă din istoria bobului feminin românesc.

În proba de bob două persoane, echipajul României, alcătuit din Andreea Grecu şi Katharina Wick, a terminat competiţia olimpică pe poziţia a 18-a.

În vârstă de 25 de ani, Katharina Wick este prima sportivă germană de mare performanţă care a obţinut, în octombrie 2021, cetăţenia română şi totodată dreptul de a concura pentru ţara noastră. Până să intre în echipa de bob, ea a practicat, timp de 12 ani, atletismul.

Foto: Paul Neagu 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4152 secunde