La 88 de ani, Traian Petcu este tot pe podium

458
Atletul constănțean Traian Petcu s-a clasat pe primul loc în două competiții importante: Crosul Veteranilor de la București și Crosul Primăverii de la Fulga (Prahova), concursuri desfășurate în două zile consecutiv!

La 88 de ani, profesorul Petcu le-a demonstrat tuturor participanților că rețeta succesului nu are vârstă și a ținut de fiecare dată câte o pledoarie pentru sport, pentru alergare, pentru sănătate.

"La crosul din Capitală, ajuns la edi-ția a XXIII-a și organizat de CS Locomotiva București, cu sprijinul Comisiei Centrale de Veterani din cadrul FRA și a sindicatului CFR, au participat mai mult de 100 de concurenți (femei și bărbați), din orașele Ploiești, Galați, Brăila, Iași, Alba Iulia, Sibiu, Constanța și București, pe categorii de vârstă, de la 40 de ani până la +80 ani. Cei până în 70 de ani au alergat pe distanța de șase kilometri, în jurul Lacului Herăstrău, iar cei peste 70 de ani - doar trei kilometri, în jurul stadionului «Iolanda Balaș». Primii trei clasați au primit diplome, tricouri și… umbrele!

La cea de-a IX-a ediție a Crosului Primăverii de la Fulga, au venit să alerge aproximativ 150 de iubitori ai sportului, de la copii, până la veterani. Traseele au fost tot pe distanțe diferite - patru kilometri pentru copii, elevi, tineret; trei kilometri pentru veterani -, cu start din fața Primăriei Fulga și linia de sosire în dreptul stadionului. Vreau să remarc o persoană care pune mult suflet în organizarea acestei acțiuni: antrenorul Ștefan Costache, salariat al Direcției de mișcare CFR București, originar din Fulga. El îi selectează cu atenție pe copii, pe care îi îndrumă apoi către CS Locomotiva", a declarat, pentru "Cuget Liber", Traian Petcu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Sport : Eroii constănțeni din Cetatea Eternă
Pagina a fost generata in 0.5147 secunde