La ceas aniversar, Denis Alibec vrea să readucă suporterii pe stadioane

164
La ceas aniversar, Denis Alibec vrea să readucă suporterii pe stadioane - denisalibec-1483640449.jpg

Articole recomandate

Atacantul stelist Denis Alibec, care a împlinit, ieri, vârsta de 26 ani, își dorește în primul rând să fie unul dintre fotbaliștii care vor readuce fanii pe stadioanele din România.

"Vă mulțumesc mult pentru mesaje și vă doresc să aveți un an special, în care să vă bucurați de multe momente frumoase și să fiți sănătoși! Dorința pe care mi-am pus-o azi, de ziua mea, e aceeași cu cea din noaptea de Revelion: să pot spune, la finalul acestui an, că sunt unul dintre fotbaliștii care au readus suporterii pe stadioanele din România", a răspuns Alibec celor care l-au felicitat.

Alibec a început de miercuri pregătirea cu Steaua București.

Jucătorii steliști vor efectua azi, de la ora 8.00, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din Capitală, iar mâine vor pleca în primul stagiu de pregătire.

Conform site-ului oficial, ambele stagii ale echipei Steaua programate până la reluarea campionatului vor avea loc în Antalya, la Belek.

Primul se va desfășura în perioada 7-19 ianuarie, la Gloria Sports Arena, iar al doilea în perioada 22 ianuarie - 4 februarie, în incinta Riu Kaya Palazzo Belek. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5746 secunde