Dennis Șerban, directorul tehnic al "marinarilor":

"La Farul, va juca cine merită și cine-și dorește să câștige"

3505
Dennis Șerban, directorul tehnic al "marinarilor", a declarat că, până la finalul sezonului, vor fi folosiți doar jucătorii care se pregătesc cum trebuie și care se vor dedica pe teren, constănțenii propunându-și să scoată maximum din partidele rămase.

După înfrângerea, umilitoare, de la Stejaru, șansele Farului de a atinge Liga 1 s-au dus pe apa sâmbetei. "Matematic, încă mai putem promova, dar, după părerea mea, 80 - 90% nu mai avem nicio șansă", a spus Dennis.
În aceste condiții, ce plan va adopta Farul până la finalul sezonului, ce și-a propus și pe cine va trimite în teren? "Nu avem o strategie specială în privința lotului. Ne vom baza pe cei care se vor pregăti cel mai bine și care vor arăta dorință de victorie. De altfel, eu le-am zis aceste lucruri băieților încă de la început. Vor juca cei care vor merita. Mai avem zece etape și vrem să scoatem maximum din ele sau cât putem de mult. În vară, vom trage linie și vom vedea de ce întăriri avem nevoie, astfel încât, și cu o strategie adecvată, să promovăm în ediția viitoare", a detaliat directorul tehnic al Farului.
Până la finalul campionatului, "marinarii" mai au de jucat cu FC Botoșani (la Constanța, mâine, de la ora 17), Dinamo II (tot pe litoral), FCM Bacău (în deplasare), Dunărea Galați (a), Delta Tulcea (d), CSM Rm. Sărat (a), Tricolorul Breaza (d), Steaua II (a) și Gloria Buzău (d), iar partida cu Cetate Suceava, considerată în deplasare, le va reveni constănțenilor cu 3-0, după retragerea din campionat a adversarilor.
Pentru meciul cu FC Botoșani, Dennis Șerban și Gică Butoiu nu îi vor avea la dispoziție pe Vasilică Păcuraru și Henry, ambii suspendați, stoperul după ce a acumulat la Stejaru al patrulea cartonaș galben, iar nigerianul în urma eliminării din Regie.
Alți doi jucători, Ben Teekloh și Gaston, sunt incerți, din pricina problemelor medicale care i-au ținut pe margine în ultimele meciuri ale Farului. Ambii au revenit, ieri după-amiază, la antrenament, pentru a vedea cum se simt pe teren și dacă sunt șanse de a deveni apți de joc pentru sâmbătă.

"Sper ca lui Matei să-i vină mintea la cap"
Și juniorul Cosmin Matei acuză o accidentare, după meciul de la Stejaru, iar ieri nu s-a pregătit. La finele săptămânii, mijlocașul farist va pleca la echipa națională Under-19, pentru un stagiu în Ungaria, între 3 și 8 mai, prilejuit de evo-luția tricolorilor de la Turul de Elită al preliminariilor Campionatului European.
Matei a avut evoluții palide în partidele "marinarilor" cu Sportul Studențesc și Săgeata, iar la Stejaru a intrat din nou în conflict cu suporterii "marinarilor".
"Matei este un jucător talentat, însă, la vârsta sa, probabil că nu înțelege încă multe dintre cerințele fotbalului. Sper să-i vină mintea la cap, să-și adune gândurile și să facă totul pentru fotbal. E un fotbalist mai special, care, probabil, a cam fost ținut în puf. Depinde doar de el dacă va ajunge un jucător mare", a spus Dennis Șerban.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Aprilie 2010
Stire din Sport : "Marinarii" spun adio promovării
Marţi, 20 Aprilie 2010
Stire din Sport : Tot "veteranii" au dus greul
Pagina a fost generata in 0.3884 secunde