La revedere, Wimbledon!

408
1
La revedere, Wimbledon! - larevedere-1404413105.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie nr. 3, a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon, după ce a fost învinsă, ieri, scor 6-7 (5), 2-6, de Eugenie Bouchard (Canada, locul 13 WTA și cap de serie nr. 13), în penultimul act al competiției. 


Mult ghinion pentru Simona Halep în semifinala cu Eugenie Bouchard. Încă din debutul partidei, la 2-2, după ce reușise break-ul, constănțeanca a suferit o entorsă la glezna piciorului stâng și raportul de forțe se dezechilibra. Constăn-țeanca a strâns din dinți și s-a ținut scai de adversara sa, împingând primul set în tie-break. 


Aici, alt incident. La scorul de 3-2 pentru Halep, într-un moment bun pentru sportiva de pe litoral, unei spectatoare din tribune i s-a făcut rău, arbitrul Kader Mouni a oprit meciul și cerut asistența organizatorilor, partida fiind reluată după câteva minute. Bouchard a întors scorul la 6-4 în favoarea ei și apoi a închis setul la 5, după 60 de minute. 


Setul secund a fost controlat aproape în totalitate de viitoarea vedetă a tenisului mondial. Pentru că, în mod precis și în scurt timp, Bouchard va fi o stea a sportului alb! Canadianca de 20 de ani a jucat tot mai agresiv, Simona s-a apărat eroic, a salvat cinci mingi de meci, dar n-a putut evita un deznodământ - de altfel - firesc, având în vedere circumstanțele. 


Simona Halep părăsește cu capul sus turneul londonez, iar Eugenie Bouchard va juca, sâmbătă, împotriva Petrei Kvitova (Cehia, locul 6 WTA și cap de serie nr. 6), prima finală de Grand Slam din cariera ei. 


Fostul jucător de tenis Andrei Pavel a declarat, după semifinală, că Simona Halep nu a fost în cea mai bună formă, precizând că își dorește ca accidentarea la gleznă să nu fie gravă. 


"Atitudinea Simonei este extraordi-nară și a câștigat foarte mulți fani. Cred că toată România a stat cu inima strânsă. Sunt niște rezultate extraordi-nare, cu toate că a pierdut. Abia așteptăm să vedem cum va juca la US Open. Sper ca accidentarea să nu fie ceva grav. Nu a fost ziua ei, Bouchard a jucat prea bine", a spus "Cneazul", la Digi Sport. 


Perechea Horia Tecău (România) / Sania Mirza (India), cap de serie nr. 6, a ratat calificare în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon. 


Tenismanul constănțean și par-tenera sa au fost învinși, ieri, în opti-mile de finală, scorul 7-5, 6-3, după o oră și 20 de minute, de cuplul Jamie Murray (Marea Britanie) / Casey Dellacqua (Australia), cap de serie nr. 10. 
Tot ieri, a fost eliminată în optimile de finală ale probei de dublu mixt și perechea Florin Mergea (România) / Elina Svitolina (Ucraina). 


Comentează știrea

styx
4 iulie 2014
Simona

Bravo Simona. Tot inainte!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4991 secunde