Larisa Iordache, premiată de Asociaţia Presei Sportive din România

93
Larisa Iordache, premiată de Asociaţia Presei Sportive din România - larisa2-1609859720.jpg

Articole de la același autor

Gimnasta Larisa Iordache, multiplă medaliată la Campionatele Europene din decembrie, de la Mersin (Turcia), s-a clasat pe primul loc în topul celor mai buni sportivi ai anului 2020, alcătuit de Consiliul Asociaţiei Presei Sportive din România.

Larisa Iordache a cucerit patru medalii la Europenele din Turcia: aur la bârnă şi sol, argint la sărituri şi cu echipa. Ea a fost urmată în ierarhie de jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep, campioana turneelor de la Dubai, Praga şi Roma, şi de luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu, campion european de greco-romane la CE de la Roma.

De remarcat şi prezenţa în clasament, pe locul nouă, a noului ministru al Tineretului şi Sportului, Carol Eduard Novak, multiplu medaliat la Campionatele Mondiale paralimpice de ciclism.

Topul este completat de Simona Radiş, Ancuţa Bodnar (canotaj; locul patru), Laura Ilie (tir; locul cinci), echipajul feminin de 8+1 al României (canotaj; locul şase), Ciprian Tudosă, Marius Cosmiuc (canotaj, locul şapte), Adriana Ailincăi, Iuliana Buhuş (canotaj; locul opt) şi Ana-Maria Popescu (scrimă; locul 10). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8926 secunde