Laura Pricop a stabilit două recorduri naționale la haltere

1978
Laura Pricop a stabilit două recorduri naționale la haltere - b18d99915b155a375211429ded6c89dc.jpg
Halterofila constănțeană Laura Ionela Pricop (13 ani și șapte luni), de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul (antrenori, Mircea Roșu și Angheluș Beșleagă), a stabilit două recorduri naționale la juniori II, la aruncat, cu ocazia întrecerii desfășurate la Galați.
Dublă campioană europeană, cu puțin timp în urmă, la Barcelona, Pricop a stabilit acum un record cu 73 kg, pe care tot ea l-a doborât apoi, cu 75 kg. Bineînțeles că aceste perfor-manțe nu puteau să nu-i aducă la Naționale și trei medalii de aur, la smuls, aruncat și total, la categoria 44 kg.
CS Farul (antrenor, Ion Filip) și LPS (antrenori, Mircea Roșu și Angheluș Beșleagă) au mai cucerit la Brăila alte 14 medalii, prin Ionela Broască (LPS - Farul, categ. 44 kg), argint la aruncat și de două ori bronz la smuls și total; Florin Safar (LPS - Farul; categ. 77 kg), aur la total și două medalii de argint la smuls și aruncat; Mariana Dumitrache (Farul; categ. 53 kg), argint la aruncat, bronz la smuls și total; Marius Brașoveanu (Farul; categ. 62 kg), argint la aruncat, bronz la total (la smuls a venit aproape de podium, pe poziția a patra); Elin Mansur (Farul; categ. 85 kg), aur la smuls, argint la aruncat și total.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4238 secunde