Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial vineri la Litex Loveci

215
1
Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial vineri la Litex Loveci - reghe-1438879063.jpg

Articole recomandate

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf în vârstă de 39 de ani, va fi prezentat oficial la echipa Litex Loveci, vineri, de la ora 10:30, într-o conferință de presă ce va avea loc la stadion, a anunțat, joi, site-ul oficial al grupării bulgare, informează B1.ro.

Reghecampf va debuta, sâmbătă, pe banca tehnică a formației Litex Loveci, în meciul din deplasare cu Lokomotiv Plovdiv, din etapa a patra.

Laurențiu Reghecampf a ajuns la o înțelegere miercuri, cu oficialii clubului Litex Loveci și a condus primul antrenament la echipa bulgară.

Reghecampf îl va înlocui la Litex Loveci pe sârbul Ljubomir Petrovici, care a renunțat la funcție din motive familiale.

După venirea lui Reghecampf la Litex, la gruparea bulgară ar putea ajunge și atacantul Cladiu Keseru de la echipa Al Gharafa din Qatar, potrivit site-ului sportal.bg. 

Comentează știrea

adi
7 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Februarie 2015
Stire din Sport : Reghecampf, din nou în Liga I?
Pagina a fost generata in 0.6873 secunde