Licitație pentru Darius Olaru! Gigi Becali, la un pas să dea lovitura

292
Licitație pentru Darius Olaru! Gigi Becali, la un pas să dea lovitura - olaru-transfer-1703701853.jpg

Articole de la același autor

Darius Olaru (25 de ani) este într-o formă foarte bună, iar căpitanul celor de la FCSB este dorit de mai multe cluburi din străinătate.

Aflat din ianuarie 2020 la FCSB, după transferul de 600.000 de euro de la Gaz Metan Mediaș, Darius Olaru poate face pasul cel mare în această iarnă. De serviciile internaționalului român s-a interesat mai întâi Monza, iar Gigi Becali a anunțat în mod clar că solicită 7 milioane de euro pentru căpitanul său.

Între timp, de Olaru s-au mai interesat Anderlecht, iar mai apoi Gent și Torino, anunță TuttoMonza.it.

„Om de bază pentru Steaua București (n.r. FCSB) anul acesta, cu 10 goluri în ligă până acum, Olaru, la 25 de ani, este gata să facă saltul

într-un alt campionat. Monza l-a văzut deja pe jucătorul polivalent în mai multe rânduri: ultima dată în meciul său împotriva lui Hermannstadt, în care Olaru a marcat chiar o dublă în victoria cu 3-0 a echipei sale.

De asemenea, există interes pentru jucător și de la câteva cluburi din Jupiler Pro League și anume Anderlecht și Gent. Pe lângă Monza, în Italia a atras atenția și celor de la Torino. Rămâne de văzut dacă o investiție importantă și costisitoare va fi făcută deja în ianuarie de Monza sau Olaru va fi ales pentru vara viitoare”, au notat italienii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 12 Noiembrie 2023
Stire din Sport : Viitor incert pentru Damjan Djokovic la FCSB
Pagina a fost generata in 0.5521 secunde