Liga Națională de handbal feminin, etapa a 21-a. CSU Neptun, pregătit de înfruntarea cu AH Dunărea Brăila

176
1
Liga Națională de handbal feminin, etapa a 21-a. CSU Neptun, pregătit de înfruntarea cu AH Dunărea Brăila - handbalcsuneptunzalau7-1425058134.jpg

Articole de la același autor

Duminică, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor din Constanța, CSU Neptun primește vizita HC Dunărea Brăila, în meciul contând pentru etapa cu numărul 21 din Liga Na-țională de handbal feminin.


În partida tur, Dunărea Brăila s-a impus cu scor 31-28, iar elevele lui Ion Crăciun și Florin Cazan au o șansă să își ia revanșa, având avantajul terenului propriu. Față de întâlnirea din tur, Constanța se poate baza de data aceasta pe un portar mai experimentat și pe Stoian, transferată de curând.


"Sperăm să câștigăm. Noi am pregătit acest meci foarte bine. Cu portarul e mai ușor, pentru că știe să își facă treaba, însă pe Stoian trebuie să o adaptăm. Încă e o perioadă de adaptare la ea, în care încercăm diverse tehnici și combinații de joc", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul secund al CSU, Florin Cazan. 


CSU Neptun se află pe penultimul loc în clasament, cu 16 puncte, în timp ce HC Dunărea Brăila ocupă locul șase, cu 33 de puncte. Lidera ierarhiei rămâne Baia Mare, cu 60 de puncte acumulate, urmată de CSM București (53) și de ASC Corona Brașov (48).


CSU Neptun speră ca suporterii să fie cât mai aproape de echipă și să fie prezenți la fiecare meci. "Se pare că oamenii s-au apropiat din ce în ce mai mult de echipă, iar acest lucru ne bucură. Este o apreciere a muncii noastre și sperăm să vină să ne susțină de fiecare dată", a adăugat Cazan.


Actuala manșă a început pe data de 25 februarie, cu meciul dintre HCM Baia Mare și HCM Râmnicu Vâlcea, scor 31-21. Ieri, după închiderea ediției noastre, s-a mai disputat partida dintre ASC Corona 2010 Brașov și CSM București. 


Iată care sunt celelalte meciuri ale etapei: sâmbătă, 28 februarie: SCM Craiova - U Alexandrion Cluj, HCM Roman - SC Mureșul Târgu Mureș; duminică, 1 martie: CSM Ploiești - CSM Unirea Slobozia, CSM Cetate Devatrans - HC Zalău. 


Comentează știrea

Aragorn
28 februarie 2015
Succes !

Hai fetelor, Hai Neptunul !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6521 secunde