Liga Naţională de Rugby / CS Năvodari, la prima înfrângere din play-out

92
Liga Naţională de Rugby / CS Năvodari, la prima înfrângere din play-out - 1-1668939636.jpg

Articole de la același autor

CS Năvodari a suferit prima înfrângere în play-out-ul Ligii Naţionale de Rugby. Formaţia de la malul mării a fost învinsă, cu scorul de 18-34 (3-5), de Universitatea Cluj, în derby-ul etapei a opta, găzduit de stadionul „Iuliu Haţieganu” din Cluj.

A fost o partidă echilibrată, în care echipa ardeleană, care în ultimele sezoane a activat în fosta Superligă, s-a adaptat mai bine terenului greu, plin de noroi, după ce a plouat toată noaptea de vineri de sâmbătă.

Pentru CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase), puncte pe tabelă au pus Denis Loghin, Marian Croitoru (câte un eseu), Antonio Savu (două lovituri de pedeapsă) şi Laurenţiu Pocovnicu (o transformare).

Alte rezultate ale rundei: CSU Alba Iulia - CSM Galaţi 0-63, RC Griviţa-UNEFS Bucureşti - RC Bârlad 30-26, CS Ştiinţa Petroşani - CSM Bucovina Suceava 5-0 (neprezentare).

În clasament, lideră este Universitatea Cluj (39 p), urmată de CS Năvodari (33 p) şi CS Ştiinţa Petroşani (33 p, esaveraj inferior).

CS Năvodari va încheia campionatul pe teren propriu, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 13, în compania Ştiinţei Petroşani, iar cu o victorie ar termina sezonul pe locul al doilea al clasamentului.

XXX

În faţa a aproximativ 3.000 de spectatori, naţionala de rugby a României a fost învinsă cu un categoric 0-22 (0-22), de reprezentativa Samoa, în ultimul meci-test al „stejarilor” din această toamnă, disputat pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

Foto: Facebook / Rugby U Oficial / Bradeanu Photography

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5136 secunde