Olimpism / Președintele COSR, Mihai Covaliu, întâlnire cu ambasadorul Chinei în România

110
1
Olimpism / Președintele COSR, Mihai Covaliu, întâlnire cu ambasadorul Chinei în România - 1-1668940180.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu,

s-a întâlnit cu ES Han Chunlin, ambasadorul Chinei în România. Temele de discuție au fost întărirea cooperării și schimburile continue în domeniul sportului dintre cele două țări.

Președintele Covaliu a apreciat modul în care China a pregătit și organizat meticulos Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing din acest an și a apreciat eforturile în construcția infrastructurii, a reducerii emisiilor verzi, inovațiile tehnologice și securitatea de la Jocuri.

Mihai Covaliu și-a arătat disponibilitatea de a consolida un schimb de experiență între cele două părți în ceea ce privește sprijinirea candidaturii României pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă de Tineret din 2028, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

ES Ambasadorul Han Chunlin a menționat schimburile sportive frecvente dintre China și România, cele două părți au menținut întotdeauna o bună relație de cooperare.

Jocurile Olimpice și Paralimpice de iarnă Beijing 2022 sunt un eveniment de referință organizat de China, care s-au ridicat la înălțime, urmărind excelența și creând un viitor mai bun pentru sporturile de iarnă în China.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Echivalenta Comportament
20 noiembrie 2022
Istorie de 89 Colaborare InterDepartamente

Fiecare cu propriul model, aici e alta discutie. Dar pe echivalenta pai de aia e Locul I la populatie. La noi Grilaj ca asa a zis la Hartie, dar pe Colaborare direct Salut ! (si doar acolo la GrilajDeCercetare)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4004 secunde