Olimpism / Mihai Covaliu, prezent la aniversarea a 30 de ani de existență a Mișcării Olimpice din Azerbaidjan

125
Olimpism / Mihai Covaliu, prezent la aniversarea a 30 de ani de existență a Mișcării Olimpice din Azerbaidjan - 1-1668498345.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a făcut parte din delegația Comitetelor Olimpice Europene, condusă de președintele Spyros Capralos, care a participat la evenimentele de aniversare a 30 de ani de existență a Mișcării Olimpice din Azerbaidjan.

La Baku, președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, i-a primit pe oaspeți la Palatul Prezidențial. Acesta l-a felicitat mai întâi pe Spyros Capralos pentru alegerea sa ca președinte al Comitetelor Olimpice Europene, i-a urat succes în activitățile sale și a exprimat recunoștința pentru participarea la evenimentele de 30 de ani ale Comitetului Olimpic Național al Azerbaidjanului, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Reamintind cu satisfacție organizarea primei ediții a Jocurilor Europene la Baku, președintele Ilham Aliyev a subliniat importanța acelui eveniment și a salutat rolul lui Spyros Capralos în organizarea Jocurilor. Spyros Capralos a transmis, în primul rând, felicitări cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a Comitetului Olimpic Național Azerbaidjan și a remarcat apoi, în mod deosebit, organizarea excelentă a evenimentului sportiv internațional din 2015 care a adus o contribuție importantă la solidaritatea în familia olimpică europeană.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5241 secunde