Divizia A1 de volei feminin / masculin, etapa a 20-a

Litoralul, locul în care Dinamo nu are voie să câștige

1551

Articole de la același autor

Marele derby al etapei a 20-a a Diviziei A1 de volei feminin, dintre CSV 2004 Tomis Constanța și Dinamo București, se joacă pe litoral, duminică, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor.
Eliminate din cupele europene și învinse, săptămâna trecută, în campionat, de Medicina Târgu Mureș, "sirenele" antrenate de Alexander Boskovic și Constantin Alexe își doresc mult un succes în fața lui Dinamo, o formație care a câștigat ultimele două dueluri directe, în Cupa României și în turul DA1.
CSV 2004 Tomis ocupă, momentan, locul întâi, cu 37 de puncte, Dinamo este pe trei, cu 34 p, dar cu două jocuri mai puțin disputate, așa că cine va învinge duminică va intra cu avantaj deloc de neglijat în turneul final, în care se va stabili noua campioană națională.
Celelalte partide ale rundei se joacă sâmbătă, după următorul program: SCM U Craiova - VC Unic LPS Piatra Neamț, IOR București - CSU Medicina Târgu Mureș, Știința Bacău - U Cluj, Penicilina Iași - CSM Focșani și CSM Sibiu - CSU Metal Galați.
v v v
Coborâtă pe poziția a treia a ierarhiei Diviziei A1, echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța se deplasează la Piatra Neamț, unde înfruntă, sâmbătă, de la ora 17.00, pe VCM LPS, într-un duel contând pentru etapa a 20-a.
Campioana României, condusă de Mircea Dudaș, pornește cu prima șansă, în condițiile în care formația gazdă trece prin mari dificultăți financiare și a pierdut mulți jucători importanți.
Celelalte partide ale rundei: Unirea Dej - Dinamo București, Remat Zalău - Știința Explorări Baia Mare, Dacia Buzău - CS Torpi Târgu Mureș și U Cluj - SCM U Craiova. Meciul dintre Steaua București și CVM Brașov, la care fusese delegat, în calitate de observator, constănțeanul Romeo Enescu, nu se va mai juca, echipa de sub Tâmpa fiind exclusă din campionat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Martie 2010
Stire din Sport : Victorie sau adio Europa!
Pagina a fost generata in 0.4484 secunde