Săgeata Năvodari vâjâie spre Liga 1

"Locul doi e al nostru și nu-l dăm la nimeni"

625
Vice-lidera seriei întâi a eșalonului secund a scăpat de principala contracandidată la locul doi, însă nu va face greșeala să slăbească ritmul în retur.

Colaborarea dintre Unirea Urziceni și Concordia Chiajna (echipa aflată pe locul trei în Liga a II-a, la trei puncte în spatele Săgeții) îi lasă cale liberă spre Liga 1 echipei din Năvodari. Concordia va rămâne fără cei mai buni jucători, care vor trece la prim-divizionară, și în mod normal nu are cum să se mai implice la promovare.
"Și eu sunt de părere că misiunea noastră s-a simplificat, însă nu vom face greșeala să ne culcăm pe-o ureche. Mai avem 15 partide de jucat și le vom trata pe toate ca și până acum, cu seriozitate. Nu ne interesează ce se întâmplă în ograda altor echipe. Trebuie doar să ne câștigăm noi meciurile, etapă de etapă. Locul doi e al nostru și nu-l dăm la nimeni. Și oricum, chiar dacă, teoretic, am scăpat de Concordia, mai sunt formații care ne pot pune probleme, gen FC Botoșani sau Viitorul Constanța, așa că rămânem vigilenți. Și la Liga 1 au fost echipe cu o grămadă de puncte avans, însă au pierdut apoi titlul", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mihai Terzi, managerul ge-neral al Săgeții.
Pentru perioada de pregătire, oficialii năvodărenilor au stabilit alte două partide de verificare, ambele cu CS Eforie (locul cinci la Liga a III-a, seria secundă). Meciurile se vor juca pe 29 ianuarie și 3 februarie, la Năvodari, după care Săgeata va pleca în stagiul de pregătire din Antalya (6 - 18 februarie), unde va disputa alte șase meciuri amicale, cu echipe străine (patru cu echipe de primă ligă, două cu formații de eșalon secund).
În țară, năvodărenii vor mai evolua amical contra Deltei Tulcea (locul zece la Liga a II-a), pe 23 februarie, în deplasare, și contra lui Callatis Mangalia (vice-lidera Ligii a III-a), pe 26 februarie, la Năvodari.

Cantonament la hotel "Royal"

Săgeata va efectua stagiul centralizat al pregătirii de iarnă pe litoral, timp de două săptămâni (19 ianuarie - 2 februarie). Jucătorii vor fi cantonați în Constanța, la hotelul "Royal", iar antrenamentele le vor efectua la Năvodari și pe plajă.
Reunirea lotului a fost fixată pe 12 ianuarie, la ora 15, la stadionul din Năvodari.

"De plecat nu va pleca nimeni dintre fotbaliștii actuali. Lotul este și așa subțire numeric, astfel că preocuparea noastră e să-l întărim. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, pe care sperăm să le finalizăm în jur de 8 - 10 ianuarie"
Mihai Terzi,
manager general Săgeata Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Stire din Sport : Săgeata nu vrea să coboare de pe locul doi
Pagina a fost generata in 0.4523 secunde