LPF a anunțat echipa etapei a patra din Liga 1! Oltenii, cei mai numeroși, iar Mihai Iosif, antrenorul rundei

157
LPF a anunțat echipa etapei a patra din Liga 1! Oltenii, cei mai numeroși, iar Mihai Iosif, antrenorul rundei - iosif-1628595243.jpg

Articole de la același autor

LPF a publicat echipa etapei a patra din Liga 1. Mihai Iosif, omul care ”face minuni” la Rapid, a fost desemnat pentru a doua oară în acest sezon antrenorul rundei. Tehnicianul giuleștenilor a mai primit această distincție și la finalul etapei a doua. Din primul 11 al etapei fac parte câte doi jucători de la Farul, FCSB, Universitatea Craiova și U Craiova 1948, și câte unul de la FC Botoșani, CFR Cluj și Rapid.Mihai Marian Aioani (FCV Farul / 21 de ani) - A închis excelent poarta, asigurându-le constănţenilor trei puncte. A fost declarat şi "Jucătorul meciului". Christopher Braun (FC Botoşani / 30 de ani) - Remarcabil jocul ofensiv practicat de fundaşul moldovenilor, care şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Denis Ciobotariu (CFR Cluj / 23 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor, dovedind că poate fi jucător pe care clujenii se pot baza în acest campionat.

Paulo Vinicius (FCSB / 36 de ani) - A fost la înălţime în primul meci jucat pentru roş-albaştri. A câştigat aproape 90% dintre duelurile cu adversarii.

Bradley De Nooijer (Farul / 23 de ani) - A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului şi a făcut un joc defensiv foarte bun.

MIJLOCAŞI

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Introdus la startul reprizei secunde, a intrat excelent pe teren şi s-a făcut remarcat cu un gol şi o pasă decisivă.

Ljuban Crepulja (Rapid / 27 de ani) - Este un jucător care consumă multă energie pe durata uenei partide. Deşi a venit doar în această vară, s-a adaptat repede la Rapid.

Dragoş Albu (FC U / 20 de ani) - A controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi şi a pornit construcţia echipei. Este un tânăr pe care merită să-l urmărim cu mare atenţie.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - A depus un efort fantastic pe toată durata meciului. A marcat un gol, al 79-lea din carieră pe prima scenă. ATACANŢI

Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A deschis scorul, apoi a pasat decisiv pentru a doua reuşită din contul Universităţii.

William Baeten (FC U / 24 de ani) - A pasat decisiv pentru reuşita lui Sidibe şi a marcat un gol, al doilea în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Iosif (Rapid / 46 de ani) - Rapidiştii au un început excelent de sezon, iar asta i se datorează şi lui Mihai Iosif, care a construit o echipă solidă, au scris cei de la LPF pe site-ul oficial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7708 secunde