Mihai Stoichiță, enigmatic după a fost întrebat despre viitorul lui Mirel Rădoi la națională

147
Mihai Stoichiță, enigmatic după a fost întrebat despre viitorul lui Mirel Rădoi la națională - stoi-1628595059.jpg

Articole de la același autor

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a fost destul de enigmatic în momentul în care a fost întrebat despre viitorul lui Mirel Rădoi la echipa națională. Oficialul de la Casa Fotbalului a lăsat de înțeles că soarta lui Rădoi depinde de meciurile toamnei. ”E o întrebare destul de delicată să mă pronunț înaintea meciurilor respective asupra viitorului lui Rădoi. Mirel își face viitorul singur, cum vrea, el. Așa cum îl știți, este un antrenor foarte bun, care știe să își organizeze munca foarte bine și cred că va reuși să șteargă din ce a fost din întâlnirile premergătoare ca impresii.

Eu cred că și înainte de Olimpiadă, dar și după Olimpiadă, Mirel nu s-a putut desprinde de ideea de echipă națională mare. A încercat tot ce era posibil la Olimpiadă și a reușit, cu o echipă încropită la scara avionului.

Nu o echipă rea, o echipă bună, dar care nu a beneficiat de jucătorii care erau mult mai aproape de acum 4 luni de zile de echipa națională olimpică”, a spus Mihai Stoichiță, într-o conferință de presă în care a fost prezentat noul selecționer al României U21, Florin Bratu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4142 secunde