LPF dorește revocarea corpului de observatori

135
1
LPF dorește revocarea corpului de observatori - lpf-1389808482.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal va propune în cadrul Adunării Generale extraordinare din 20 ianuarie revocarea corpului actual de observatori și organizarea unui nou examen pentru alcătuirea altui lot format din 27 de persoane, informează Mediafax. 
LPF își motivează decizia într-un comunicat de presă publicat, ieri, pe site-ul oficial, în care menționează că își propune "promovarea unui mediu fotbalistic integru, încurajând valorile și spiritul de fair-play prin impunerea unor standarde profesionale și de conduită și prin asigurarea unor proceduri transparente de ocupare a funcțiilor de observator de joc". Data și ora examenului pentru persoanele care doresc să obțină statutul de observator vor fi stabilite în cadrul Adunării Generale. "În cadrul Adunării Generale extraordinare din 20 ianuarie 2014, se va propune revocarea corpului actual de observatori și stabilirea unei proceduri obiective și transpa-rente pentru alcătuirea unui nou corp de observatori ce va fi format din 27 de persoane. În măsura în care locurile în corpul de observatori nu vor fi ocupate după primul examen, se va susține un nou examen. În măsura în care locurile în corpul de observatori nu vor fi ocupate nici după al doilea examen, corpul de observatori va rămâne format din observatori care au trecut testul. Pentru corpul de observatori rezultat se va asigura o delegare la trei etape, cu condiția să fie ocupate toate cele 27 de locuri scoase la concurs", se precizează în comunicat.


Comentează știrea

christian louboutin new simple pump
28 februarie 2014
christian louboutin new simple pump

christian louboutin sneakers authentic Stiri Sport : LPF dorește revocarea corpului de observatori | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin new simple pump http://franklyfitcustomerservice.benefituamerica.com/images/christian-louboutin-boot.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Sport : Silviu Lung a revenit la antrenamente
Pagina a fost generata in 0.47 secunde