Concurs LPS "Nicolae Rotaru" a câștigat jumătate dintre categoriile "Memorialului George Mâță"

1272

Articole de la același autor

A treia ediție a "Memorialului George Mâță" la lupte, întrecere desfășurată la Constanța, în sala de sport a Grupului Școlar de Marină "Alexandru Ioan Cuza",
a consfințit dominarea LPS "Nicolae Rotaru" CSS.

Competiția s-a desfășurat în memoria luptătorului constănțean George Mâță, decedat în 2005, la doar 24 de ani, în Olanda. Ca în fiecare an, de organizare s-a ocupat Asociația Județeană de Lupte Constanța, în colaborare cu DSJ Constanța și cu familia și prietenii fostului sportiv.
Cele 6 cluburi participante (CSS 7 - Dinamo București, CSS Danubiu Tulcea, CSS Medgidia, CS Mangalia, CS Farul și LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța) s-au întrecut pe trei categorii de vârstă, copii născuți în 1996 și mai mici, copii născuți în anii 1994 și 1995 și cadeți.
LPS, care a participat cu sportivi atât de la lupte greco-romane, cât și de la lupte libere, a câștigat 7 dintre 13 categorii de greutate ale întrecerii. Au concurat 80 de luptători.
Iată câștigătorii: copii 1996 și mai mici: categ. 26 kg: Cosmin Sto-enciu (Medgidia); categ. 30 kg: Osgean Ilias (LPS); categ. 35 kg: Iulian Nuță (CSS 7 - Dinamo); categ. 38 kg : Ionuț Caraș (LPS); categ. 42 kg: George Caramiciu (Farul); copii 1994 - 1995: categ. 32 kg: Iulian Grăjdan; categ. 38 kg: Ionuț Ion; categ. 46 kg: Duan Memet (toți, LPS); categ. 59 kg: Alexandru Toader (Medgidia); categ. 66 kg: Florin Arvat (CSS 7 - Dinamo); categ. +73 kg: Abdul-Vuap Taner (Farul); cadeți: categ. 46 kg: Valentin Ștefan; categ. 50 kg: Sebastian Agrigoroșoaiei; categ. 76 kg: Dorin Pârvan (toți, LPS).
"Întrecerea și-a atins scopul. Ne-am verificat copiii pentru întrecerile viitoare în cadrul unei întreceri cu participare valoroasă. Au fost multe meciuri tari, spectaculoase. Subliniem sprijinul pe care l-am primit de la DSJ (director executiv, Elena Frîncu)", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ioan Giuglea, directorul executiv al AJL și antrenor, alături de Valentin Dobrin, la LPS (lupte greco-romane).
La competiție a fost prezent și fostul campion Ender Memet, care a primit din partea Asociației de Lupte o diplomă și o plachetă pentru întreaga sa activitate sportivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2926 secunde