Luptătoarea Ana Andreea, vicecampioană mondială la lupte libere

222
Luptătoarea Ana Andreea, vicecampioană mondială la lupte libere - fb-1474060573.jpg

Articole recomandate

Luptătoarea Ana Andreea, din Mangalia, a câștigat titlul de vicecampioană mondială la lupte libere, categoria 46 kg, la Campionatul Mondial de Cadeți de la Tbilisi, Georgia. Sportiva în vârstă de 16 ani, antrenată de Oancea Marian George, este, de asemenea, multiplă campioana națională. 
Luptătoarele române au cucerit o medalie de argint și una de bronz, vineri, la Campionatele Mondiale pentru cadeți de la Tbilisi (Georgia).


Andreea Beatrice Ana a obținut argintul la cat. 46 kg, în timp ce Maria Alexandra Cioclea a luat bronzul la cat. 40 kg.

La cat. 46 kg, Ana a trecut în optimi de vietnameza Thi Hong Can, în sferturi a câștigat în fața indiencei Anju Anju, în semifinale a învins-o pe Valentina Karamavrova, însă a pierdut finala cu japoneza Suzuna Yoshimura.

În limitele cat. 40 kg, Maria Alexandra Cioclea s-a impus în primul tur în fața americancei Erin Taylor Mance, în sferturi a dispus de ucraineanca Edita Cemerdovska, a pierdut în semifinala cu Mansi Mansi (India), dar a câștigat meciul pentru bronz susținut cu Maria Leordă (R. Moldova).

Acestea sunt primele medalii cucerite de România la Mondialele de la Tbilisi.

La feminin, Ștefania-Claudia Priceputu a terminat pe locul 9 la cat. 43 kg, Denisa Iuliana Fodor a ocupat poziția a 17-a la cat. 49 kg, iar Maria Larisa Nițu a ocupat locul 10 la cat. 70 kg.

La greco-romane, Manuel Stoica a încheiat pe 9 la cat. 42 kg, Constantin-Benone Lupu a fost al 16-lea la cat. 50 kg, Vasile Alexandru Dosoftei s-a situat pe 18 la cat. 63 kg, Lorenzo Valentin Botez a terminat pe 15 la cat. 69 kg, iar Ciprian Ilie Trufan s-a clasat pe 10 la cat. 100 kg.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8608 secunde