Luptătoarele de la CS Mangalia, vicecampioane balcanice de juniori

299
Luptătoarele de la CS Mangalia, vicecampioane balcanice de juniori - luptatoarele-1476720385.jpg

Articole de la același autor

În perioada 14-16 octombrie, în orașul Bursa (Turcia), a avut loc Campionatul Balcanic de lupte pentru juniori mici (14-15 ani), la lupte greco-romane, libere și lupte feminine. 


Competiția a strâns laolaltă peste 270 de tineri luptători din nouă țări: România, Bulgaria, Turcia, Moldova, Kosovo, Grecia, Macedonia, Albania și Slovenia. 


Printre remarcații delegației României, s-au numărat și două sportive de la CS Mangalia, Ana-Maria Pîrvu și Ana-Maria Predică. Elevele pregătite de Cornelius Trucmel și Marian Oancea au fost foarte aproape de finale, însă lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Ana-Maria Pîrvu s-a clasat pe locul lll la 48 kg, iar Ana-Maria Predică a terminat, la categoria 57 kg, pe locul IV. Coroborate și cu rezultatele obținute de celelalte tricolore, România a devenit vicecampioană balcanică în proba pe echipe. 


"Cu siguranță, era loc de mai bine, mai ales în cazul Anei Pârvu, care a fost foarte aproape să ajungă în finală. Un moment de neatenție i-a fost fatal, plătim tribut lipsei de experiență. Același lucru îl putem spune și despre Ana-Maria Predică. Ea este la început, nu are destule meciuri în picioare, dar am încredere în ea că va progresa", a declarat antrenorul Marian Oancea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2764 secunde