Luptătorii constănțeni au luat cinci medalii din zece categorii, la Naționale

372

Articole de la același autor

Performanță deosebită pentru sportivii constănțeni la Campionatul Național de lupte libere pentru copii, de la Tg. Mureș. La cele zece categorii, constănțenii au cucerit patru titluri și o medalie de argint.
Au devenit campioni Liviu Costache (categ. 32 kg), Nicoleta Popa (categ. 37 kg), Denisa Macovei (categ. 62 kg), toți de la CS Mangalia (antrenor, Marian Oancea), și Vlad Caraș (categ. 66 kg), de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța (Ioan Bărbătei), iar pe locul doi s-a clasat Rariana Moise (categ. 52 kg), de la CSS Medgidia (Daniel Toader).
În clasamentul pe cluburi, Constanța a ocupat locul întâi, fiind urmată de Cluj și Caraș-Severin.
"Luptele libere constănțene n-au mai adus atâtea medalii la o competiție, la nivel de copii, din 1990. A fost un turneu neașteptat de tare (au participat 360 de mici luptători, de la cele mai bune cluburi din țară), Constanța realizând o performanță deosebită. E un pas înainte pentru lupte și un imbold pentru acești copii, care sperăm să continue seria rezultatelor și la categoriile superioare de vârstă și să ajungă și la loturile naționale. Vom încerca să răsplătim și financiar această performanță. Remarcăm evoluția de la fete, segment căreia noua conducere a Asociației județene îi acordă o atenție deosebită. Subliniem și implicarea DSJ (director executiv, Elena Frîncu; consilier sportiv, Emil Ionescu). Din delegația constănțeană a făcut parte și fostul mare luptător Vasile Vicol, care ajută la antrenamentele de la LPS", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gigi Pambuca, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța.
CS Mangalia este condus de Ionel Luca (președinte) și Lucian Luca (vicepreședinte, șeful departamentului de marketing al Federației).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8253 secunde