Luptătorii constănțeni, în forță la Naționalele de la Mangalia

155
Luptătorii constănțeni, în forță la Naționalele de la Mangalia - lupte-1370279758.jpg

Articole de la același autor

Sala de sport a Liceului "Callatis" din Mangalia a găzduit întrecerile finalelor Campionatului Național de lupte libere (feminin și masculin) și greco-romane (masculin) pentru cadeți, unde constănțenii au obținut numeroase medalii. 

Astfel, la lupte greco-romane, s-au înregistrat următoarele rezultate: Ilias Ozgean - medalie de bronz (cat. 46 kg); Cristian Marin - locul 5 (cat. 85 kg), ambii de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", antrenori: Ioan Giuglea și Valentin Dobrin; Nicolae Boantă - medalie de bronz (cat. 50 kg), de la CS Farul, antrenori: Vasile Dușu și Grigore Gheorghe; lupte libere: Cristina Pintilie - medalia de argint (cat. 43 kg), Liviu Costache - medalia de bronz (cat. 63 kg), ambii de la CSS Mangalia, antrenor Marian Oancea. 

Un rezultat foarte bun a fost reușit de Marius Marin, luptător de la ACS CS Aurora 23 August, care a obținut medalia de aur la categoria 69 kg. El este antrenat de tatăl său, Aurelian Marin, și Gheorghe Ciupercă.

De asemenea, constănțeanul Ionuț Caraș, crescut la LPS "Nicolae Rotaru", care în prezent este legitimat la CSA Steaua, a obținut și el un rezultat foarte bun - medalia de aur la categoria 76 kg. 

Pregătiri pentru Europenele de cadeți și juniori 

Luna aceasta, luptătorii constănțeni se pregătesc pentru Campionatele Europene de cadeți, care se vor derula în perioada 18-23 iunie, în localitatea Bar din Muntenegru, iar între 2 și 7 iulie, la Skopje (Macedonia), vor avea loc Europenele și pentru juniori. Din lotul național, fac parte și constănțenii Iulian Grăjdan și Ilias Ozgean, care se află în pregătiri la Izvorani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6835 secunde