Luptătorii, evoluții curajoase în turneele din Serbia și Polonia

169
Luptătorii, evoluții curajoase  în turneele din Serbia și Polonia - luptatorii-1455556361.jpg

Articole de la același autor

Sportivii români au reușit să cucerească nu mai puțin de șase medalii - patru de argint și două de bronz - la cea de-a 30-a ediție

a Memorialului "Ljubomir Ivanovic Gedza" la lupte greco-romane, competiție desfășurată, la sfârșitul săptămânii trecute,

în Serbia, la Belgrad.

La cat. 59 kg, Virgil Munteanu a ocupat locul al doilea, după ce a fost învins în finală de sârbul Kristian Fris.

Georgian Carpen, vicecampion european în 2012, la Belgrad, a ocupat și de această dată locul secund la cat. 66 kg, după ce a pierdut finala cu sârbul Mate Nemes, iar Tomi Hinoveanu a terminat pe locul al treilea, după ce l-a întrecut în meciul pentru bronz pe Aleksa Erski, reprezentant al țării gazdă. La aceeași categorie, Radu Mihuț s-a clasat pe 12.

În limitele cat. 65 kg, Ilie Cojocari a cedat în finala cu Bozo Starcevic, din Croația.

La cat. 85 kg, fostul luptător al LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, Dorin Pîrvan, în prezent la Astra Arad, s-a clasat pe locul al treilea, după ce l-a întrecut în meciul pentru bronz pe norvegianul Anders Malmstrom.

La cat. 130 kg, Alin Alexuc-Ciurariu, sportiv deja calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, a ocupat locul al doilea, după ce a pierdut finala cu Stjepan Lavric (Croația), în timp ce Tiberiu Barbazan a ocupat locul 7.

Sportivii antrenați de Mircea Constantin și Petre Cărare au ocupat lo-cul 5 în clasamentul pe puncte al competiției, la care au participat luptători reprezentând 11 națiuni, informează site-ul oficial al Federației Sârbe de Lupte, consultat de Agerpres.

v v v

Evoluții curajoase și pentru luptătorii români Ivan Guidea și Rareș Chintoan, au cucerit medalii de bronz la Cupa Poloniei la lupte libere, concurs desfășu-rat, tot week-end-ul trecut, la Bialogard.

La cat. 61 kg, Guidea s-a clasat pe locul al treilea, victoria revenind polonezului Krzystof Bienkowski, după ce a dispus în finală de rusul Ibraghim Iliasov.

La cat. 65 kg, Andrei Dukov s-a clasat pe locul 10, George Bucur a ocupat locul 12 la cat. 70 kg, în timp ce constănțeanul Vlad Caraș, legitimat acum la CSM Reșița, a fost al cincilea la cat. 97 kg, după ce a pierdut meciul pentru bronz cu polonezul Radoslaw Baran. La cat. 86 kg, Gheorghiță Ștefan a fost descalificat.

La cat. 125 kg, Rareș Chintoan a cucerit medalia de bronz, victoria revenind polonezului Robert Baran, după finala cu grecul Ioannis Arzoumanidis. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Sport : Constanța adună primele medalii pe 2016
Pagina a fost generata in 0.9105 secunde