Luptătorii români își dispută medaliile naționale la Constanța

337
Luptătorii români își dispută medaliile naționale la Constanța - luptatorii-1436464488.jpg

Articole de la același autor

În week-end, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui Campionatul Național individual de cadeți la lupte libere, lupte feminine și greco-romane. La competiție, vor participa aproape 500 de sportivi din toată țara. Pe lângă medaliile naționale, luptătorii țintesc și calificarea la Campionatele Europene și Mondiale. 


"Miza Campionatului Național este calificarea la Europene și Mondiale. Sperăm ca sportivii constănțeni să cucerească 10 medalii și dacă se poate ca toate să fie de aur. Avem un lot tânăr și avem speranțe mari în el. În invităm pe toți iubitorii luptelor să vină să îi susțină pe acești copii. Orașul nostru a fost și este o pepinieră pentru loturile naționale de lupte. Îi așteptăm pe foștii mari sportivi la această competiție", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca. 


De la LPS, vor concura sportivii Sebastian Raicea, campion mondial la lupte pe plajă, Elena Sandul și Cristina Pintilie, vicecampioană la lupte pe plajă și Iulian Popa, Andrei Sava, Florin Gheorghe, Vlăduț Popa, Andrei Ni-colaescu, ultimii cinci fiind la greco-romane.


Sportivii sunt pregătiți de Ioan Giuglea și Valentin Dobrin. 
De la CS Mangalia, antrenorul Marian Oancea va participa cu șase sportivi la lupte libere: Andreea Ana, Ana Maria Bunduc, Cătălin Pârvu, Ștefan Teo-dorescu, Andrei Balaban, Costin Cucoranu.


De la CS Farul, s-au înscris opt sportivi la greco-romane: Andreas Athana-sopoulos, Răzvan Arnăut, Florin Tița, Gabriel Grigore, Ionuț Chiriac, Andrei Dulă, Alexandru Ferescu și Vlad Dică. Luptătorii de la CS Farul sunt pregătiți de Grigore Gheorghe, Vasile Dușu și Florin Uzum. Printre invitați, se vor număra Răzvan Pîrcălabu, președintele Fe-derației Române de Lupte (FRL), vicepreședinții Lucian Luca și Mugurel Dumitru, Alin Grigore, secretar federal, antrenorii federali Petre Onciu și Marian Berbec, campionul olimpic Andrei Vasile și mulți alții. 


Astăzi, are loc ședința tehnică. Competiția va începe sâmbătă, de la ora 9.00 la ora 13.00 și de la ora 16.00 la 19.00. Campionatul se va încheia duminică. Ultimele partide se vor desfășura duminică, între orele 9.00-13.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5011 secunde