Lupte / Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

408
Lupte / Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo - luptesaritov705-1620370008.jpg

Articole de la același autor



Luptătorul român de origine cecenă Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce l-a învins, în semifinalele categoriei 97 kg, lupte libere, în turneul preolimpic de la Sofia, pe ucraineanul Valeri Andriţev. 
Saritov, care a adus României o medalie de bronz la Jocurile de la Rio, în 2016, îl va înfrunta în finală pe Abraham de Jesus Conyedo Ruano (Italia), ambii fiind calificaţi la JO 2020. 
Saritov a trecut în optimi de polonezul Radoslaw Baran, în sferturi l-a învins pe elveţianul Samuel Scherrer, iar în semifinale s-a impus în faţa lui Andriţev. 


„Albert Saritov este al 64-lea membru al echipei olimpice a României. Luptătorul nostru va completa delegația României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde este deja calificată și Alina Vuc! 
Albert și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice după un turneu extraordinar făcut la Sofia: trei victorii în fața unor adversari puternici din Polonia, Elveția și Ucraina. 
Cu un spirit de învingător, Albert ne face încă o dată mândri și încrezători!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.683 secunde