Lupte / Medalia de bronz pentru Georgian Florin Tripon la Europenele Under-20 de la Roma

148
Lupte / Medalia de bronz pentru Georgian Florin Tripon la Europenele Under-20 de la Roma - 1-1656838866.jpg

Articole de la același autor

Luptătorul român Georgian Florin Tripon a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene Under-20 de la Roma (Italia), stilul lupte libere, după ce l-a învins, în limitele categoriei 97 kg, în meciul decisiv, pe Marius Uja, din Republica Moldova.

Tripon a pierdut în preliminarii în faţa ucraineanului Ivan Primacenko, însă accederea acestuia în finală i-a adus şansa de a intra în recalificări, a trecut de grecul Charalampos Aftoforidis, după care l-a învins pe Uja, informează Federaţia Română de Lupte.

În schimb, la categoria 79 kg, Gigi Marian Subţirică s-a clasat pe locul cinci, după ce a pierdut meciul pentru bronz cu azerul Sabuhi Amiraslanov.

De asemenea, la categoria 61 kg, Daniel Marian Sandu a dispus de maghiarul Zoltan Mate Mizsei în preliminarii, în optimi l-a învins pe moldoveanul Vasile Marcu, în sferturi a câştigat în faţa ucraineanului Iuri Vok, dar a pierdut semifinala cu georgianul Daviti Abdaladze şi se va bate pentru bronz cu învingătorul dintre bulgarul Hyusein Dincer Ibrahim şi armeanul Haik Abrahamian.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4358 secunde