Antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel, despre meciul de la Iași:

"Mă aștept la o atmosferă ostilă!"

492
Antrenorul principal al FC Viitorul Constanța, Cătălin Anghel, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că se așteaptă la o atmosferă ostilă la Iași, unde echipa sa va întâlni pe CSMS, sâmbătă, de la ora 11.00, într-o partidă contând pentru etapa a opta a Ligii a II-a la fotbal, Seria I.

"Este un meci foarte important, îm-potriva unei echipe de tradiție care și-a depus candidatura la promovare. Mă aștept la o atmosferă ostilă, la presiune din partea suporterilor, însă, dacă vom juca bine, ne vom câștiga respectul publicului ieșean. Mergem să luăm trei puncte, jucătorii sunt motivați. Dacă avem atitudine și motivare, putem învinge orice echipă", a spus tehnicianul, adăugând că absența căpitanului Vasilică Cristocea este o mare pierdere: "Cristocea este un jucător foarte important pentru noi, însă avem un lot numeros și valoros și putem suplini această absență. Este o pierdere mare, însă dorim să ne facem jocul chiar dacă lipsește căpitanul".

La rândul său, atacantul Cristian Pantelie a spus că cele trei puncte puse în joc la Iași sunt foarte importante în lupta pentru promovare.

"Îmi doresc să marchez de fiecare dată, însă dacă nu o voi face, măcar să-mi ajut echipa să câștige. Vrem să adunăm punctele necesare pentru a evolua, anul viitor, în prima ligă. Iașiul are în echipă mulți jucători valoroși, cu experiență, pe care îi cunoaștem însă destul de bine", a declarat Pantelie.

v v v

Meciul CSMS Iași - FC Viitorul Constanța va fi arbitrat de Alexandru Deaconu, centralul bucureștean, purtător al ecusonului FIFA, fiind asistat la linii de Bogdan Gheorghe și Vlad Bârleanu. Rezervă - Bogdan Dumitrache (toți din București). Observator pentru arbitri - Cornel Sorescu (Pitești); observator de joc - Attiyla Canyaro (Târgu Mureș). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4034 secunde