Luptătorii își dau întâlnire în sudul litoralului

Maestrul Ioan Ludu, sărbătorit printre campioni, la Mangalia

483
1
Maestrul Ioan Ludu, sărbătorit  printre campioni, la Mangalia - lupte-1366640651.jpg
Nu peste mult timp, iubitorii sportului pe saltea vor avea marea șansă de a-l revedea pe maestrul Ioan Ludu, tehnician care, alături de regretatul Constantin Ofițerescu, a adus cele mai multe medalii pentru luptele constănțene.

Și asta pentru că, în data de 10 mai, la ora 19.00, la Restaurantul Luca din Mangalia, va avea loc o întâlnire cu maestrul, eveniment organizat de Clubul Sportiv Mangalia.

"Este vorba de o reuniune de suflet, un moment emoționant. Maestrul Ludu împlinește, pe 9 mai, vârsta de 80 de ani și nu îl puteam lăsa nesărbătorit. De aceea, am decis să organizez această întâlnire a luptătorilor, campioni din diverse generații", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Mangalia, Ionel Luca.

Astfel, pe lista invitaților de onoare, se numără, până în prezent, glorii ale sportului constănțean, precum Ion Draica, Iancu Vanghelici, Constantin Măndilă, Dumitru Nicolae, Sorin Herțea, Ismail Chenan, Gelal Feuzi, Gheorghe Cavalioti, alături de Elena Frîncu, membru în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Claudiu Teliceanu, directorul executiv al DJST Constanța, Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia, sau profesorul Mărțișor Hondrilă.

Relații despre acest eveniment pot fi aflate la telefon 0743.335.929.

Maestrul Ioan Ludu a practicat luptele la Steagu Roșu Brașov, devenind multiplu campion al României la lupte libere și lupte greco-romane. Ca antrenor, a devenit faimos pe litoral, aducând o salbă impresionantă de medalii pentru luptele constănțene. 

Comentează știrea

Dorin Cichiuciuc
28 aprilie 2013
LA MULTI ANI MAESTRE

LA MULTI ANI MAESTRE SI MULTA SANATATE!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Martie 2013
Stire din Sport : "Salvați luptele olimpice!"
Pagina a fost generata in 0.9787 secunde