Incredibil

Mai mulți suporteri la meciurile Callatisului decât ale Farului!

429
După un început ezitant în campionat, Callatis Mangalia a început să obțină rezultate din ce în ce mai bune. Formația din sudul litoralului a ajuns la patru rezultate pozitive consecutive: două victorii acasă și două remize în deplasare. Drept urmare, în clasament, Callatis a urcat pe locul 14, cu 11 puncte.

Și suporterii sunt alături de echipă, iar tribunele nu sunt goale la meciurile de la Mangalia. "Avem, în medie, un număr de 1.000-1.500 de spectatori la partidele pe care le jucăm acasă. Cred că nicio echipă din județul nostru nu are atâta lume la meciuri", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Callatisului, Neculai Tănasă.

În comparație, la ultimul meci al Farului, cel cu liderul la acel moment, Delta Tulcea, scor 0-0, în tribunele stadionului din strada Primăverii s-au aflat doar 300 de spectatori…

Altfel, pe Callatis o așteaptă o nouă confruntare dificilă, acasă, cu ocupanta locului trei. Tănasă a precizat că meciul cu Săgeata Năvodari va fi tratat cu maximă responsabilitate: "Este un derby jude-țean pe care îl vom trata cu toată seriozitatea cuvenită și pe care sperăm să îl câștigăm. Săgeata este o echipă foarte bună, cu un antrenor experimentat".

Partida Callatis - Săgeata se va desfășura sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11.00, în cadrul etapei a XII-a a Ligii a II-a, Seria I.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2958 secunde