Mâine, tragerea la sorți a partidelor din "sferturile" Cupei României

243
Mâine, tragerea la sorți a partidelor din
Tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României va avea loc mâine, la ora 16.00, la Casa Fotbalului.
Cele opt echipe care au acces în "sferturi" vor fi repartizate în două urne, după cum urmează: A: Dinamo, CFR Cluj și FC Vaslui; B: FC Brașov, Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Astra Ploiești și Internațional Curtea de Argeș. Trei echipe din urna A se vor împerechea cu tot atâtea formații din urna B, iar cele două echipe rămase în urna B vor juca între ele. Pentru toate partidele, echipa organizatoare se va stabili prin tragere la sorți.
Meciurile din sferturile de finală se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă. În cazul în care un joc este programat în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, meciul se va disputa pe stadionul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de un stadion dotat corespunzător. În caz contrar, FRF va programa jocul pe un alt stadion. În caz de egalitate după 90 de minute, vor fi prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se va trece la executarea loviturilor de departajare.
Meciurile din "sferturile" Cupei vor avea loc la 17 / 18 / 19 noiembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9665 secunde