Management / Cristian Cămui, de la FCV Farul, absolvent al cursului Football Academies

229
Management / Cristian Cămui, de la FCV Farul, absolvent al cursului Football Academies - 1-1670924236.jpg

Articole de la același autor

Prima ediție a cursului Football Academies, dedicat managerilor de academii din România, a ajuns la final. Cei 20 de absolvenți, printre care şi Cristian Cămui, de la FCV Farul Constanţa, au susținut ultimele sesiuni, apoi au primit certificatele de absolvire, informează Federaţia Română de Fotbal.

Ultima sesiune din această ediție a cursului a fost despre Modelul de joc - transpunerea de pe hârtie pe teren și despre Traiectoriile jucătorilor, cea de-a doua temă incluzând și un studiu de caz de la Cupa Mondială din acest an. Invitat special a fost Joost Hendrickx, coordonator al grupelor U15 - U18 la Standard de Liège.

Programul FRF Football Academies a debutat în luna februarie, a inclus şase module de studiu și a fost coordonat de Academia Națională de Fotbal, în parteneriat cu Double Pass, companie belgiană cu 20 de ani de experiență la nivel global, timp în care a lucrat cu peste 1.000 de cluburi, cu federații sau ligi profesioniste din Belgia, Germania, Danemarca, Japonia, Scoția, SUA sau Anglia. Double Pass este și partener FIFA în Talent Development Programme.

Cei 20 de participanți la prima ediție a cursului au fost: Cristian Cămui (Farul Constanța), Ilie Alexe (FCSB), Zoltán Dusinszki (AFK Csikszereda), Cătălin Bârleanu (FC Voluntari), Mezei János (CFR Cluj), Lucian Pretorian (Universitatea Craiova), Marius Niculae (CS Dinamo), Ioan-Alin Ionescu (Politehnica Timișoara), Ștefan Boroș (UTA Arad), George Ogăraru (CSA Steaua), Iulian Prodana (FC Ripensia Timișoara), Alexandru Chirilă (FC Botoșani), Veress Janos Lorant (Sepsi OSK), Cătălin Cighir (LPS Iolanda Balaș Sőtér Buzău), Mircea Cojocaru (FC Universitatea Cluj), Cezar Honceriu (ACSM Politehnica Iași), Nicolae Văduva (ACS Kids Tâmpa 2015 Brașov), Vasile Maftei (Fotbal Club Rapid), Octavian Grigore (ACS Petrolul 52), Marian Lupu (FC Buzău), Bogdan Pantea (Juniorul Suceava).

Proiectul FRF Football Academies va continua și în 2023, când alți conducători ai academiilor vor avea posibilitatea de a participa. De asemenea, proiectul va fi îmbunătățit printr-un program de mentorat personalizat dedicat academiilor de copii și juniori.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6193 secunde