Maratonistul Robert Cadar a murit. Sportivul a suferit de o formă rară de cancer

1307
Maratonistul Robert Cadar a murit. Sportivul a suferit de o formă rară de cancer - 6198606924547000-1537098380.jpg

Articole recomandate

Robert Cadar, inginer de profesie, dar cunoscut în România ca blogger, fotograf, ciclist, alergător montan, s-a stins din viață.

Robert a luptat aproape doi ani cu o formă rară de cancer, însă aproape zi de zi a alergat și în această perioadă și continua să mobilizeze oamenii pentru a-i ajuta pe alții, scrie stirileprotv.ro.

"Azi îngerul meu s-a dus să alerge în cer... a luat cu el inima mea și știu că toată lumea l-a iubit... A fost cel mai minunat om, un luptător cu o voință și un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toți,... mie mi-a fost cel mai grozav iubit, soț și prieten... Acum a încheiat cel mai dur maraton, dar l-a încheiat așa cum îl știți voi toți... Te iubesc, îngerul meu!", a scris soția pe profilul de Facebook al lui Robert.

El a coagulat o frumoasă comunitate de alergători în jurul său, pe care i-a implicat în permanență în promovarea cauzelor umanitare diverse. Ba chiar sprijinea și în acest timp - când el însuși avea nevoie de bani pentru investigațiile și terapiile costisitoare din străinătate, fiindcă în România nu există acestea sau nu poți ajunge la ele în timp util - alte cauze umanitare și făcea donații, direct sau prin asociația sa, Asociația Umanitară "Alerg pentru Viață".

În 2014, Robert a fost desemnat voluntarul anului, dupa ce a mobilizat resurse incredibile pentru ajutorarea persoanelor cu handicap, donarea de sange, acțiuni de ecologizare și împădurire. Optimismul său incurabil l-a ajutat să nu se lase doborât de diagnosticul primit, scrie romaiatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
Stire din Sport : ACS Tomitanii  înfruntă pe CSA Steaua
Pagina a fost generata in 1.5411 secunde