Marca și palmaresul FC Farul, scoase din nou la licitație. Prețul de pornire, cât al unui Logan…

2077
Marca și palmaresul FC Farul, scoase din nou la licitație. Prețul de pornire, cât al unui Logan… - farul-1521468964.jpg

Articole de la același autor

Cei interesați de achiziționarea siglei și palmaresului FC Farul au iarăși posibilitatea de a intra în competiție, luna aceasta fiind programată o nouă licitație.

Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanța - în faliment, prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL, vinde la licitație publică cu strigare bunuri constând în marcă (culori, siglă) și palmares - preț de pornire a licitației 5.000 EURO, exclusiv TVA.

Licitațiile se vor desfășura, săptămânal, în fiecare zi, lucrătoare, de marți, ora 14.00, începând cu data de 27.03.2018 - până la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanța, str. Cibinului nr. 8.

La licitație poate participa orice persoană fizică sau juridică ce acceptă prevederile caietului de sarcini și ale regulamentului de licitație. Participanții vor trebui să facă dovada achitării echivalentului în lei la data plății a sumei de 100 euro reprezentând c/val. caietului de sarcini, a sumei de 200 euro reprezentând c/val. taxei de participare la licitație și să depună garanția de 20% din prețul de pornire a licitației cu minim 24 ore înainte de data licitației.

Pasul de licitație va fi de 5% din prețul de pornire a licitației. Caietul de sarcini poate fi obținut, zilnic, între orele 09.00 - 15.00, de la sediul lichidatorului judiciar.

XXX

Aceasta este cea de-a doua tentativă de vânzarea a siglei și palmaresului FC Farul. La cea dintâi, istoria alb-albastră fusese adjudecată de un personaj misterios și totodată controversat, Eugen Pâlcu, însă, așa cum era de așteptat, câștigătorul nu a achitat suma licitată (ceva mai mult de un milion de lei) și procedura a trebuit să fie reluată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.834 secunde